joi, 6 august 2009

Locatii fotografie de nunta...

Salut,

Uite o intrebare interesanta: ce locatii considerati demne de luat in seamna atunci cand aveti de fotografiat o nunta? Ce locuri ati recomanda?

Adrian

5 comentarii:

  1. http://www.brukenthal.org/ro/anlage_foto.php

    RăspundețiȘtergere
  2. In gradina lu Ion....:))) unde pasarile dorm si peisajul e plin de pasarele:)) hai ca am glimit:P

    Un loc ok ar fi Parcul Herastrau

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie-mi plac pozele spontane deci, un album cu principalele momente(haioase) din timpul nuntii.
    Daca ar trebui sa fie ceva regizat, cred ca as vrea doar o poza pt prima pagina a albumului si aceea undeva in curtea bisericii printre flori (cred ca toate bisericile au asa ceva).
    dar probabil, practic vorbind, nu trebuie sa uitam si de pozele cu parintii si nasii asa ca .... hai, treaca de la mine inca 2-3 poze regizate!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai........
    sa incep asa
    acum depinde sunt multi factorii
    trebuie sa fii spontan stiu e greu dar asta face diferenta dintre pozari si fotografi.
    alegi in functie de locatie locul sau locurile potrivite unghiul si lumina
    nu cred ca la astfel de foto ( foto de nunta )conteaza privelistea aici conteaza ca el si ea sa fie in primplan trebuie sa scoti in evidenta legatura dintre ei ...... of e greu
    crezi ca ma intereseaza daca la nunta imi faci poza cu un brad sau un trandafir ? pai ce aia fac nunta ? sau e poza mai frumoasa ? da poate dar noi aici vorbim de foto nunta deci mireasa si ginerele ( privirea lor expresia fetei cum se tin de mana etc )

    dar nu trebuie sa-ti explicam noi stii tu mai bine esti baiat destept

    RăspundețiȘtergere
  5. La inceput am fost total impotriva pozelor regizate asa ca nu mi-am pus problema alegerii unei locatii. Apoi am inteles ca aceea zi este irepetebila. Stralucirea aparte pe care o radiaza mirii in ziua nuntii, este extrem de greu de repetat. Asa ca as alege impreuna cu fotograful o locatie luand in considerare urmatoarele aspecte:
    1. Dat fiind ca subiectul principal suntem noi, mirii, la ce ma ajuta alte elemente auxiliare (flori, pomi, fantani etc). Ar fi suficient un background "prietenos"?
    2. Cat sunt de dispus sa "pozez", cat de artistice vreau sa fie ipostazele (retineti evenimentul este irepetabil)
    3. Daca locatia il incurca pe fotograf (lumina slaba, lume multa, soare si deci lumina tare si neprietenoasa) ce folos de poze proaste dar in locatia dorita?
    4. Din experienta fotografului care ar fi locatiile pe care mi le recomanda si DE CE.

    Ar mai fi multe, dar cred ca asa cum a zis Adi, daca va intelegeti cu fotograful, comunicati cu el si colaborati, totul va fi deosebit de frumos.

    RăspundețiȘtergere