luni, 10 august 2009

Ce echipament folosesc...

Folosesc aparate digitale din gama profesională de la Canon, deoarece mi se par cele mai potrivite pentru tipul de fotografie pe care il practic.

Echipamentul folosit de un fotograf, în general, este foarte important pentru calitatea imaginii obţinute. Un aparat foto obişnuit nu poate oferi flexibilitatea necesară unui fotograf de eveniment care are de a face, de obicei, cu locaţii prost iluminate, cu evenimente care se petrec într-o fracţiune de secundă, de spaţii aglomerate şi de subiecţi care nu au timp suficient pentu o şedinţa foto profesională.

Aici aparatura poate face diferenţa. Camerele, obiectivele, blitz-urile, etc., toate trebuie sa fie capabile sa facă faţă oricarei situaţii.

De asemenea, pot avea loc o serie de evenimente nefericite: un obiectiv se poate strica, un card poate ceda ... orice este posibil şi este important ca fotograful sa fie pregatit cu echipament de back-up pentru ca evenimentele la care participam de obicei (nuntă, botez, etc) sunt evenimente unice în viaţa participanţilor.

Adrian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu